Kvisten

Hvad er Kvisten?

Kvisten er et skoletilbud for psykisk sårbare unge, der ikke trives i den almene skole. Kvisten tilbyder undervisningen i alle folkeskolens fag. Alle elever får udarbejdet et individuelt tilpasset skema, som løbende vurderes og justeres efter behov. Undervisningen foregår på små hold. Alle elever har en kontaktlærer.

Ungdomsskolen afholder de samme prøver og eksamener som folkeskolerne.

Undervisningen foregår på små hold med mulighed for fuldfagrække og efter aftale individuelt tilpasset skema med tæt kontaktlærerordning.

Vi har tæt samarbejde med sagsbehandlere og psykolog fra PPR

Hvor?

Kvisten er en del af Gentofte Ungdomsskole, Bregnegårdsvej 21B, 2900 Hellerup, hvor vi har vores eget lille hus i trygge og hyggelige rammer.

Hvornår?

Vi følger det almindelige skole-og ferieår, men har løbende optag.

Hvordan?

Optagelse til Kvisten foregår gennem kommunens visitationsudvalg.

Se mere om Kvisten i folder

Kvisten folder ver4.pdf Shape Created with Sketch.