UU-Gentofte

Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU-Gentofte)

UU-Gentofte varetager uddannelsesvejledningen i Gentofte Kommune. UU-Gentofte vejleder grundskoleelever fra 7.-10. klasse samt unge mellem 15 og 24 år, der har forladt grundskolen og ikke har påbegyndt eller gennemført en ungdomsuddannelse. Alle unge i Gentofte Kommune vil få tilbud om individuel vejledning, men UU-Gentofte har særligt fokus på at vejlede de elever og unge, der har udfordringer med at påbegynde eller gennemføre en ungdomsuddannelse. UU-Gentofte vejleder både til ordinære uddannelser og til uddannelser for unge med særlige behov. UU-Gentofte står også for målgruppevurderingen til den Forberedende Grunduddannelse (FGU). Som en del af den sammenhængende kommunale ungeindsat, samarbejder UU-Gentofte tæt med andre kommunale enheder, der beskæftiger sig med elever og unge.

Adresse:
UU-Gentofte
Gentofte Kommunes Ungdomsskole Bregnegårdsvej 21B, 2900 Hellerup.

Kontaktinformationer:
Kontakt rettes til kommunikationsmedarbejder, Rosa Carlsen. Tlf.: 51393201.
E-mail: aoc@gentofte.dk.

Uddybende link om UU-Gentofte vil snarest blive lagt på Gentofte Kommunes Ungdomsskoles hjemmeside.