MENU
Aula_close Layer 1

Caféen

Caféen
I caféen sætter vi en glæde i at arbejde nysgerrigt med madlavning og leger med forskellige sanser ved fremstilling af små måltider, som vi spiser i fællesskab.
Når du deltager i køkkenet, lærer du at arbejde med mad og råvarer på en ansvarlig måde, hvor vi udnytter så meget af råvarerne, som vi overhovedet kan tænke det muligt. Madspildsudnyttelse ser vi som en spændende leg, hvor vi arbejder ansvarligt både fødevare- og hygiejnemæssigt samt ved produktion af måltider. Det indebærer alt fra praktisk tilberedning af forskellige retter til indblik i køkkendrift og arbejdsplanlægning. Du kan være med til at udvikle caféens indretning og menu, og der er masser af plads til initiativer og nye idéer. 
Du kommer til at deltage og dygtiggøre dig i mange aspekter af gastronomi og værtsskab, bl.a. menuplanlægning, tilberedning, rengøring/hygiejne og regler for køkkendrift. Vi laver mange måltider fra bunden, så du får grundigt råvarekendskab og lærer at bruge sæsonens råvarer.